miercuri, 22 martie 2017

Legea "mur in gura" si efortul pentru dezvoltare

Sunt satul de intrebari precum "cum faci un blog?", "cum ai facut site-ul respectiv?", "poti sa faci bani din asta?". Toata lumea vrea sa intre in posesia unor informatii care sunt la tot pasul, dar intr-o moda foarte ciudata. De exemplu, eu nu am invatat toate lucrurile pe care le stiu acum de la cineva, ci am invatat singur din tutoriale si am ascultat anumite sfaturi spuse in mare, nu a stat nimeni sa-mi aprofundeze anumite lucruri si chiar refuzau sa-mi raspunda la unele intrebari la care puteam gasi raspunsul si singur, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult. Spun asta pentru ca acum nu reuseam sa fac un site singur sau sa scriu despre orice nisa, fie ea si despre sex shop, daca era mereu cineva langa mine care sa-mi explice fiecare lucru.


Oamenilor daca le spui exact totul, ei isi pierd din interes si nu vor mai avea anumite curiozitati, nu vor mai dori sa simta pe pielea lor, sa testeze, sa incercete, sa aprofundeze cat mai mult si sa descopere informatii foarte valoroase dintr-un anumit domeniu. Daca tu o sa bagi informatii in ei la fel ca o pompa marire penis, ei se vor baza pe tot ceea ce tu le spui si nu vor mai invata singuri lucruri mici, dar fara de care nu poti reusi sa faci un lucru mare.

As vrea sa inteleaga acest lucru odata pentru totdeauna fiecare dintre voi care cred ca anumiti oameni care se pricep intr-un anumit domeniu, nu vreau sa-i numesc "profesionisti" sau in vreun fel pentru a nu starni anumite discutii ciudate, sunt mereu la dispozitia lor. Fiecare dintre noi am investit timp si efort psihic pentru a ajunge sa dobândim anumite informatii, nu zice nimeni ca nu putem ajuta cu cateva sfaturi, dar nu putem spune mot-a-mot fiecare lucru.

2 comentarii:

  1. toata lumea vrea mur in gura.. sa pui capul la contributie e greu

    RăspundețiȘtergere
  2. pompa marire penis? nu am mai auzit in viata mea

    RăspundețiȘtergere