joi, 2 februarie 2017

Retelele de socializare se strica usor, dar sigur

Retelele de socializare au devenit de-a lungul timpului niste mizerii pentru ca sunt poluate de foarte multe persoane care nu stiu sa le foloseasca si inteleg gresit fiecare activitate care se poate desfasura aici. Sunt de parere ca ar trebui ca fondatorii acestor retele sa faca cumva sa curete toate postarile care nu-si au rostul, postarile care au tendinte porno (aici se ajunge atat de departe incat sunt postate si filme adulti pe profilul unora), reclamele excesive; si sa ii incurajeze mai mult pe cei care produc un continut de calitate pentru ca altfel se va ajunge intr-un punct in care multi dintre cei care detin conturi pe site-uri ca FaceBook si Twitter sa renunte la ele si sa incerce sa se reprofileze pe altceva.


Nu-mi place deloc unde s-a ajuns si ma enervez mereu cand vad cum unii posteaza orice lucru pe care-l fac, chiar daca nu reprezinta niciun interes pentru prietenii lor sau pentru cei care ii urmaresc. O sa spuneti sa-mi selectez eu prietenii cu o mai mare atentie, dar fac asta ori de cate ori am ocazia si tot vad pe unele grupuri postari aiurite care nu merita sa apara in mediul online.

Lucru deranjant este ca unele postari de felul celor pe care le-am descris mai sus aduna un numar impresionant de simpatizanti si astfel ajung viral, iar un articol bine scris de o persoana care a muncit cateva ore bune la el, poate chiar zile, nu strange nici macar jumatate din vizitatorii pe care i-ar merita. Poate inca nu ne-am civilizat destul sau poate ca nu stim noi cui sa ne adresam, dar in orice caz, retelele de socializare se duc intr-o directie ciudata.

Imi place foarte mult sa fiu activ pe astfel de site-uri si nu as vrea ca ele sa fie distruse de oameni care nu le inteleg.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu