vineri, 10 februarie 2017

Cum reuseste un barbat bun la pat sa ma faca sa raman langa el

Sunt de 6 luni cu Cosmin si recunosc ca niciun barbat cunoscut pana acum n-a reusit sa-mi ofere momente intime mai intense si mai placute ca el. Chiar daca nu e cel mai bun barbat din cati am intalnit pana acum, prefer sa raman cu el datorita vietii intime cu el. Nu stiu cum sa o zic, dar e fantastic. Niciodata nu a ajuns la orgasm inaintea mea, niciodata nu mi s-a intamplat sa il vad cum el termina cand eu inca mai aveam nevoie de el din punct de vedere sexual. Aceste calitati ma fac sa ii trec cu vederea defectele pe care le are. Cu toate astea, am fost mereu curioasa sa aflu cum reuseste o astfel de performanta. Facem dragoste inca de la a treia noastra intalnire si de atunci in pat este tot armasar de rasa. Iar daca te uiti la el, nu e plin de muschi, nu e un barbat vanjos, care iti inspira cine stie de forta fizica. Si totusi, in pat e rege.


Curioasa cum sunt din fire, si cum cred ca ar fi orice femeie de pe lumea asta, am incercat sa-i aflu secretul. Am cotrobait peste tot in camera lui in speranta ca voi gasi vreo pastila speciala pe care probabil o ia inainte de a face dragoste cu mine. Nu am gasit nicio tableta minune, in schimb, intr-o zi cand am mers impreuna la munte, am vazut intre aparatul de ras si spray-ul deodorant un tub de culoare neagra cu o crema ce nu parea a fi nici pentru barbierit si nici altceva de ingrijire personala. Am fost convinsa ca e o altfel de crema pentru ca pe tubul cu inscriptia Titan Gel era un desen care semana cu un penis. Dupa ce ne-am intors din excursie, cand am fost singura acasa, am cautat pe internet informatii despre acest unguent pe care il avea Cosmin al meu in trusa cu obiecte sanitare. Asa i-am descoperit secretul. Se pare ca acest Titan Gel creste performanta sexuala, libidoul si mareste penisul. Hmmm. Deci de asta e asa bun in pat.

Bine, acuma nu am de gand sa discut cu el subiectul, sa-i spun ca i-am descoperit secretul, fiindca e orgolios si nu as face decat sa creez scandal sau chiar sa ma paraseasca din cauza asta. In fond, ce-mi pasa mie ce foloseste el sa fie atat de bun in pat. Important e rezultatul, iar faptul ca isi doreste sa imi ofere placere maxima e o dovada ca ii pasa de mine si ca ma vrea langa el. Iar eu sunt fericita cu el, mai ales cand facem dragoste toata noaptea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu