sâmbătă, 3 decembrie 2016

Despre relatiile din ziua de azi

Nu am vorbit de foarte multe ori despre relatii pentru ca nu ma consider un priceput in acest domeniu si nu vreau sa dau anumite sfaturi care nu sunt bune. Vreau doar sa fac cateva remarci legate de relatiile dintre adolescentii din ziua de astazi. Observ ca tinerii nu stiu sa se mai bucure de varsta lor si isi atribuie prea devreme unele ganduri si obligatii pe care nu ar trebui sa le aiba pana la o anumita varsta. De exemplu, majoritatea aleg sa inteleaga gresit o relatie, crezand ca unul il stapaneste pe celalalt si astfel se izoleaza amandoi sau ajung sa-si faca rau pe la spate.


Sunt de parere ca o femeie frumoasa, cum sunt cele pe absolutely, te poate insela oricand, chiar si atunci cand este cu tine de mana, deci crizele de gelozie si show-urile pe care le faci atunci cand tu banuiesti ca un alt tip atenteaza la prietena ta, chiar daca nu ai nicio dovada care sa argumenteze manifestatia ta, sunt absolut inutile. Si chiar daca s-ar intampla, sunteti doar un simplu cuplu, nu aveti niciun plan de viitor, sunteti doar niste copii care invatati cum e intr-o relatie.

Bine, am cunoscut si foarte multe fete care efectiv isi bateau joc de foarte multi baieti, chiar daca ele aveau deja o relatie de cativa ani buni. Chiar daca unii le pot numi femei de moravuri usoare, ele nu considera aceste actiuni ca fiind ceva rau si ajung sa se invete cu un stil de viata cu mai multi barbati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu