marți, 21 iunie 2016

Facultatea implica stres

Dupa ce am trait cei mai frumosi 4 ani din viata mea in perioada liceului, am fost nevoit sa-mi aleg o facultate pe care sa o frecventez pentru urmatorii 4 ani, pentru ca vreau sa devin un om influent, sa am o situatia financiara buna si pentru ca am deja foarte multe idei despre afacerile pe care o sa le detin in viitor, mi-am ales ceva separat de domeniul in care acum activez pentru ca aici nu-ti trebuie neaparat o facultate sau anumite cursuri ori studii avansate pentru a face bani sau pentru a te face cunoscut, aici trebuie sa fii bun in ceea ce faci si sa o faci de mult timp, sa fii serios si mereu pe faza.


Am terminat primul an de facultate si mi-am dat seama ca liceul era cu mult mai frumos, fara atat de multe griji, fara stres, si chiar si confortul oferit de faza aia cu "termin la 2 si plec acasa" era diferit. Facultatea este departe de casa, nu poti sa mai stai cu prietenii tai zilnic, nu poti sa mai pierzi atat de mult timp cum pierdeai in perioada liceului, la facultate inveti si faci bani, daca ai o mica afacere cu ajutorul careia sa ii mai scutesti pe parinti de dat cu banii in stanga si in dreapta.

Viata la camin este grea, dar si frumoasa. Nu este cum o prezinta un anumit site de umor din online-ul nostru, nu sunt numai amatori de filme porno 2017, ci mai sunt si pasionati de filme de actiune, pasionati de jocuri, pasionati de masini si cativa pasionati de online cu care imi place sa discut si sa pierd timpul cu ei la povesti.

Am gasit anumiti baieti care fac lucruri pe care pe mine m-ar ajuta, iar eu fac lucrul pe care pe ei i-ar ajuta, astfel de dezvoltam reciproc si formam niste relatii care in viitor ne vor fi de un real folos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu